Táska a szem alatt? Bezzeg a filmekben nincs ilyen!

Mindig is rajongtam a filmszínésznők tökéletes alakjáért

Bevallom őszintén, engem egyszerre vonz és nagyon iriggyé tesz, ha szép színésznőket nézek a mozivásznon. Pedig imádom nézni őket! Leginkább a klasszikus szépségek tetszenek, akik formás mellekkel, adott esetben nagyobb fenékkel vagy csípővel rendelkeznek. Szeretem, ha egy színésznő arca szimmetrikus, talán tényleg azok jönnek be a legjobban, akik időtlen formával és szépséggel rendelkeznek. Brigitte Bardot vagy Marilyn Monroe figurája például szerintem olyan, amelyet bármely korban rajongással üdvözölnének a nézők! Szépséges, egészséges, telt ajkak, nagy, csodálkozó szemek, és egy nagyon szabályos, bájos fejforma. Nekem ők a tökéletes szépség! Imádom nézni bármelyik régebbi filmjüket, nagyon inspiráló nők! Mégis, akárhányszor rájuk nézek, elfog valamiféle irigység is a tökéletes külsejük miatt.

Táska a szem alatt – vajon miből fakad az elváltozás?

Az például hogy lehet, hogy a filmekben egyik színésznőnek sincs táska a szem alatt?! Ez az aprócska tény valósággal felháborít, nekem ugyanis már elkezdtek gyűlni a táskák a szemem alatt. Annyira elkeseredtem tőle, hogy nemrég egy barátnőm segített a segítségemre, és felhívta a figyelmem az InstanTense oldalára. Az instantense.hu-n ugyanis számos hasznos információt olvasni a táskás szemről. Többek között azt, hogy miért alakul ki, illetve hogy a kialakulásnak milyen spirituális vagy mentális okai lehetnek. Ahogy az oldalt elkezdtem böngészni, kicsit engem is elgondolkodásra késztetett. Lehet, hogy nem pusztán csak arról van szó, hogy öregszem? Végül is, simán elképzelhető, hogy egyszerűen csak rosszul bánok magammal, és ennek a kivetülése ez a testi tünet. Az oldal szerint ugyanis például akkor is kialakulhat táska a szem alatt, ha mondjuk valami nem sikerült, és ezért folyamatos önostorozást végzek magamon.

táska a szem alatt
Táska a szem alatt? Az Instatense Plus emelő hatású szérummal könnyűszerrel eltüntethető!

Így szüntessük meg a táskát a szem alatt – Instantense Plus emelő hatású szérum!

Márpedig az én esetemben ez még akár igaz is lehet. Az instantense.hu szerint a negatív gondolatok, az elfojtások, és a szeretethiány ugyanis mind hozzájárulhatnak az ilyen fajta testi elváltozások kialakulásához. Hogy csak néhányat soroljak fel a leggyakoribb lelki okok közül: a táskák szemeket bizony okozhatja önbizalomhiány, szeretetszomj, szorongás, de akár megfelelési kényszer is. A lelki okok feltárása tehát fontos szerepet játszhat abban, hogy a szem alatti táskákat megfelelő kezelésben tudjuk részesíteni. Szerencsére az instatense.hu a lelki megerősödésen túl más, kézzel fogható és gyors praktikát is felajánl a hozzám hasonló bajba jutottaknak. Ez pedig nem más, mint az Instantense Plus emelő hatású szérum, amely hathatós megoldás a szem alatti táskák eltüntetéséhez! A 25 ml-es krém kis kiszerelése ellenére kéthavi adagot tartalmaz, és akár már néhány órán belül érezhető változást hoz! A hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják, ha azonban valami miatt mégsem elégedett vele a vásárló, akkor egy hónapos pénzvisszafizetési garancia keretén belül visszaadják a megvásárolt krém árát!

Bevallom őszintén, nekem igencsak felkeltette a krém az érdeklődésemet. Hiszen ha arról van, hogy tűnjön el minden táska a szem alatt, én bármit hajlandó vagyok kipróbálni! Az Instantense Plus emelő hatású szérum ráadásul valóban hatásosnak tűnik a problémám kezelését illetően. Most ráadásul akciós áron kapható, és akár egy munkanapon belül vállalják a kiszállítását! Ahogy néztem, az oldalon minden típusú bankkártyát elfogadnak a fizetéshez, amely Barionon keresztül bonyolítható. Az oldalon egyébként egy rövid videóban is megbizonyosodhatunk a krém hatásosságáról. De ha ez nem lenne elég, a vásárlói vélemények között is átböngészhetjük, más felhasználók milyen élményekről számolnak be a krém használata kapcsán. Nekem megér a dolog annyit, hogy napi egy csésze kávé árát rászánjam – és neked?