Sok színésznő szépsége irigységet ébreszt

Nekem már régen is feltűnt, hogy a nők sok esetben mérik magukat a különböző filmekben látható csodaszép színésznőkhöz, ami miatt aztán komplexusuk lesz.

Szerintem ez egy meglehetősen negatív jelenség, mert ezek a filmek sokszor abszolút téves képet mutatnak a női nézők felé.

A filmek nyílván úgy készülnek, hogy a nők – és sokszor a férfiak is – tökéletesnek nézzenek ki bennük, ami természetesen a valóságban ritkán igaz.

Szerencsére azért vannak olyan alkotások, ahol a női szereplőket természetesebben mutatják be. Ennek ékes példái a francia filmek, ahol sok színésznőt a maguk tökéletlenségében mutatnak be, de ennek ellenére csodálatosan festenek.

Persze vannak, akik ezt a nézetet kevésbé támogatják, és szeretnének hasonlítani a filmekben látott hölgyekre, akik sokszor úgy néznek ki, mint valami istennő. Szerintem ez is teljeséggel érhető, csak éppen nehezen megvalósíthatónak tartom.

A nővérem például egy film nézése közben határozta el, hogy Ő is olyan méretű melleket szeretne, mint amilyen a főszereplő barátnőjének van.

Nos, utólag kiderült, hogy ez a vágya nagyon is megvalósítható, amit a plasztika.info.hu oldalon megtalálható plasztikai sebészetnek köszönhet.

plasztika.info.hu

A honlapon sokat olvasott a mellnagyobbítás lehetőségeiről, és bár már addig is elég sok helyen tájékozódott erről, ennyire részletes írással még soha, sehol nem találkozott ebben a témában. Tíz percen keresztül böngészte a weboldalt és az már elég volt neki, hogy bizalmat ébresszen benne. Egy kis idő még kellett neki, hogy rávegye magát, de végül kért egy konzultációt. Ehhez csak annyi volt a teendője, hogy kitöltött egy űrlapot a weblapon, amit követően rövidesen meg is kapta az időpontját. A nővérem esetében erre a személyes beszélgetésre Budapesten került sor, de a plasztikai klinika egyébként Pécsett is működik, így csak a páciensen múlik, hogy melyik helyszínt szeretné választani a konzultációhoz. Pécsett egyébként nem végeznek műtéteket, de más beavatkozásokat igen.

A plasztikai sebészetet vezető orvossal történő beszélgetést követően már teljesen biztos volt abban, hogy szeretne belevágni ebbe a műtétbe. Az orvos személye magabiztosságot és profizmust sugallt, ami teljesen megnyugtatta a nővéremet. Tudta, hogy nincs semmi félnivalója addig, amíg ezt a beavatkozást itt végzik el rajta.

Természetesen nem csak a nővéremnek vannak pozitív véleményei erről a helyről, hiszen ha fellépünk a plasztika.info.hu weboldalára, ott több további tapasztalatot is olvashatunk a korábbi páciensektől. Ezek a hozzászólások is visszatükrözik a nővérem meglátását ezzel az intézettel kapcsolatban. A vélemények kiemelik a plasztikai sebészetre jellemző odaadást, a türelmet és a profizmust.

Ezen a webes felületen továbbá elég sok média-megjelenést is találhatunk videók és hangfelvételek formájában. Ezek közül elég sokat megtekintettem és meghallgattam, de számomra a legérdekesebb az őssejtbankról szóló rész volt. Ebből meg tudtam, hogy a testünkből kinyert zsírt lehetőségünk van elhelyezni egy erre a célra kitalált szövetbankban, ahol azt gondosan eltárolják a számunkra. Ennek az értéke felbecsülhetetlen lehet majd a jövőben, hiszen azt későbbi betegségek gyógyítására is felhasználhatjuk már. Ennek különösen nagy az esélye, ha figyelembe vesszük az orvostudomány fejlődését. Ehhez egy egyszeri munkadíjat kell csak befizetni, illetve egy évenként esedékes tárolási díjjal is számolni kell, de ez minimális.

Bárkinek merem ajánlani a plasztika.info.hu weboldalát, mert ezt az oldalt olvasva igazán teljes képet kaphatunk ezekről a típusú műtétekről. Biztos vagyok benne, hogy ha valaki eddig tartott ezektől a beavatkozástól, a honlap meglátogatását követően már egyáltalán nem fog ezen aggódni.