Nekünk is szükségünk van arra, hogy rendszerezve legyen minden a pincében

A párommal nagyon szeretünk filmezni otthon. Szeretjük a régi filmeket is, az újakat is, sorozatokat is gyakran nézünk. Egy laza hétvégén, amikor mondjuk, kint esik az eső és az embernek nincs kedve semmihez sem, akkor az a legjobb, ha pattogtat egy kis kukoricát és az ágyikóban megnéz a kedvesével egy jó kis filmet.

Engem sokszor az sem zavar, ha egy filmet többször megnézünk, vagy egy sorozatot újra kezdünk, azonban vannak kivételek, amiket nagyon nem szeretek. Ezek a romantikus filmek és a scifik.

Szóval a minap is éppen filmet néztünk és a film lényege az volt, hogy egy csapat fiatal raktárakat pakol ki és eladják, amiket bennük találnak, mert az egyikük testvére beteg és drága a műtét. Így gyűjtenek rá pénzt. Érdekes történet volt, a filmet is elég jól megcsinálták.

Aztán a raktárakról meg az ilyesmiről kezdtünk el beszélgetni és rájöttünk, hogy a mi pincénkben akkora a káosz, hogy ideje lenne rendet rakni ott és megszabadulni mindentől, amire már nincs szükség.

Így is tettünk, kipakoltuk az egész pincét, átnéztük a dolgainkat, találtunk egy csomó régi cuccot, amikről már teljesen el is feledkeztünk. Elég nagy volt a kosz, úgyhogy először alaposan kitakarítottunk, aztán jöhetett a szelektálás. Minden, ami már tönkrement, használhatatlan, vagy tudtuk, hogy senki semmit nem tudna vele kezdeni, azoktól megszabadultunk. És milyen szerencsénk volt egyébként, hogy azon a héten volt lomtalanítás az utcánkban.

De aztán rájöttünk, hogy még így is rengeteg cuccunk van, vannak köztük törékenyek és olyanok, amikre nem nagyon tudunk rápakolni. Viszont ha mindent egymás mellé kéne pakolni, akkor nem lenne elég helyünk. Úgyhogy gondolkozni kezdtünk, hogy mit csináljunk. Végül az interneten találtuk meg a megoldást, a Rackinglog Kft. pontosan olyasmivel foglakozik, amire nekünk szükségünk van..

Polcrendszerekkel, tárolási megoldásokkal foglalkoznak. Az oldalon minden fontos előnye fel van sorolva ezeknek a termékeknek, mint például a jó teherbírás, a könnyű összeszerelhetőség, vannak csavarmentes megoldások, kül- és beltéren is használhatóak, könnyedén átláthatóak és még sorolhatnám. Ráadásul TÜV és ISO tanúsítvánnyal is rendelkeznek ezek a polcok és polcrendszerek. A raktártechnika amúgy is mindig aktuális téma lesz mindenki számára, hiszen vállalkozásoknak, cégeknek, de még magánszemélyeknek is szükségük van ilyesmire.

Vannak náluk fémpolcok, salgó polcok, raklaptartó polcrendszerek, gördíthető polcrendszerek, karos állványrendszerek, galéria rendszerek és pódiumok, többszintes polcrendszerek, önhordó polcrendszerek és kereskedelmi polcrendszerek.

Meg is találtuk náluk, amire szükségünk volt, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy ez egy jó befektetésnek számít a jövőre nézve is, úgyhogy ne várjunk tovább, intézzük el ezt egyszer és mindenkorra és legyen szép és rendezett a pincénk.

Először árajánlatot kell kérni a weboldalukon, ami után felveszik veled a kapcsolatot és telefonon egyeztettek egy időpontot, amikor személyesen kijönnek és díjtalanul helyszíni felmérést végeznek, közben megbeszélik veled, hogy pontosan mire is gondoltál. Felveszik magyarán az igényeidet, ezáltal elkészítenek egy árajánlatot. Ha azt elfogadod, akkor megkezdődik az anyagok elkészítése és ha mindennel megvannak, akkor házhoz szállítanak mindent és a profi szerelők össze is rakják az egészet.

Most mi épp ott tartunk, hogy készítik nekünk a polcrendszert, amit már mind a ketten nagyon várunk. Izgalmas egy ilyen dologba belevágni, főleg, hogy tudod, hogy jól döntöttél, mert így végre mindent szépen és átláthatóan tudsz pakolni. A mi fejünkben is ez jár, alig várjuk, hogy megkapjuk a polcrendszerünket és bepakolhassunk a most már tiszta és elrendezett pincébe.