Nekünk a Balaton a Riviéra

Valószínűleg a legtöbb lány igazi filmbéli, romantikus lánykérésre vágyik, ahol a fiú egy tengerparton letérdelve kéri meg őt, hogy legyen a felesége. Tökéletesen hangzik, igaz? Nos, az egyik barátnőmnek, Lillának, pontosan egy ilyen mesebeli lánykérésben volt része, mégpedig nem máshol, mint a francia Riviérán.  Amikor elmesélte nekem is a részleteket, rögtön egy Jean-Luc Godard féle humoros, de bájos jelenet jelent meg a szemem előtt. Nagy filmrajongó vagyok, így a történeteket általában úgy képzelem el, mintha egy mozivásznon jelennének meg előttem.Nagy volt az öröm a barátnők körében is, mivel ezzel hivatalosan is nekiállhattunk a lánybúcsú megszervezésének, és úgy döntöttünk, ha már vízparti lánykérés volt, legyen vízparti a lánybúcsú is. Ugyan mi nem a francia Riviérára tervezzük elvinni Lillát, hanem a magyar Riviérára, a Balatonra. sokat gondolkodtunk rajta, hogy kibéreljünk-e egy házat Siófokon, vagy Balatonfüreden a hétvégére, vagy csak egy napos hajóútra vigyük el, esetleg járjuk végig a badacsonyi borospincéket.
Aztán végül a neten keresgélve szembejött velünk egy olyan lánybúcsú program, amibe azonnal beleszerettünk. A lánybúcsún a szervező mindent felkínál, amire szükségünk lehet: Balaton, hajókirándulás, finom italok, siófoki szórakozás és a másnaposságot a luxusszálloda wellness részlegében pihenhetjük ki.

lánybúcsú

A vitorlás kirándulás hossza általunk megszabható, arra az esetre, ha nem szeretnénk az egész napot a vízen eltölteni, közben pedig korlátlan italfogyasztást biztosítanak nekünk. Igény esetén egy balatoni panorámás étteremben tölthetjük el a vacsoránkat, utána pedig bevethetjük magunkat Siófok szórakozóhelyei közé, ahol szintén kedvezményes italfogyasztás vár majd minket, és zavartalanul táncolhatunk hajnalig is. 

A társaság igényeinek megfelelően a szervező többféle lánybúcsú csomagról is gondoskodik, így van miből válogatni. Az egyik csomagban még a vitorlás hajón eltöltött éjszaka is szerepel. Mi mindenképpen ezt a csomagot válasszuk majd, mivel a buli után még nagyobb buli egy zártkörű kikötőben, egy vitorlás hajón aludni, a legjobb barátnőink társaságában.

Ha másnap még meg tudunk mozdulni a korlátlan italfogyasztás és hajnalig való táncolás után, elmehetünk egy wellness szállodába is kipihenni a fáradalmakat. Mennyi kényeztetést kapunk! Mindezt abszolút korrekt áron.
Bár a Balaton még esőben is csodálatos, a szervező még rossz időjárás esetére is garanciát vállal, így ekkor a napot egy privát bárban tölthetjük el, mi mással, mint korlátlan italfogyasztással! Mindemellett még a zenét is mi választhatjuk ki, úgyhogy a jó hangulat még borús időben is adott lenne. Ha ez az opció nem tetszik, a foglalót is visszakapjuk, így végezetül akárhogy is döntünk, mindenképpen jól járunk. De azért nagyon remélem, erre nem lesz szükség Lilla lánybúcsúján.

Amint sikerül a lányokkal időpontot és létszámot egyeztetni, biztosan le is csapunk majd erre a szuper lehetőségre. Biztos vagyok benne, hogy sikerül egy felejthetetlen, szintén filmbe illő lánybúcsút szerveznünk Lillának. Csak a végén a sok italtól úgy ne végezzük, mint a srácok a Másnaposokban…