Mozi-randi egy felejthetetlen emlékkel

Egy nehéz időszakon vagyunk túl, rengeteg programunk volt és éppen a lakás felújításának a közepében vagyunk párommal. Éppen ezért találta ki, hogy menjünk el hétvégente randizni. Így fel tudjuk dobni a heteinket és ki is tudunk szakadni egy kicsit a bolondos hétköznapokból. Az első randink egy mozizás volt. Kiválasztottunk egy laza, vicces, francia vígjátékot és beültünk rá. Sokat nevettünk, jól éreztük magunkat. A moziteremből kifelé jövet megcsörrent párom telefonja. A legjobb barátja hívta, hogy elfelejtett szólni, hogy az unokatestvérének óriási bulija van ma, és azért keres bennünket, hogy nem lenne-e kedvünk elmenni rá. Úgy határoztunk, hogy hazafelé benézünk a bulira. Megérkezvén láttuk, hogy a kertben sok ember tömörül a sarokban, gondoltuk közelebb megyünk és megnézzük mi lehet ott. Azonnal felismertük, hogy egy selfie gép van ott és az emberek pedig sorba állnak, hogy fotókat készíthessenek. Mi is beálltunk a sorba, és amíg vártunk megbeszéltük ki milyen mókás kiegészítőt fog majd magára venni a fotón.

Kacagtunk egymáson, lett is pár vicces fotónk színes parókákban, nagy szemüvegekben, mókás feliratú táblákkal. A fotókat pedig a gép azonnal kidobta így kézhez is vettük és mentünk is haza. Ez egy váratlan meglepetés volt, és erről a random kis randinkról van egy kellemes emlékünk, amit ki tudunk majd tenni a hűtőre. A fotókon fel volt tüntetve a cég neve, így otthon utána is tudtam nézni. Megtaláltam a selfiegep.hu oldalt és kicsit olvasgattam a cégről, mert nagyon megtetszett az egyszerű, mégis remek ötlet.

selfiegep.hu

Ez a szuper kis fotóautomata nagyon fel tud dobni bármilyen rendezvényt vagy bulit, sőt még esküvőt is. Mindenki kreatív lehet, szabadjára engedheti fantáziáját és jót szórakozhat, és nem utolsó sorban egy maradandó, kézzel fogható emlékkel lehet gazdagabb, a fotókkal, amikre ha ránéz, mindig mosolyra fog húzódni a szája.

Olvastam a selfiegep.hu-n, hogy egy ilyen bérlés hogyan is működik. Az egész rendkívül egyszerű és biztosan megéri. A selfie gép automatát 4, 6 vagy 8 óra hosszára lehet kibérelni, de természetesen addig marad a buliban ameddig a szervezők szeretnék, és ameddig igény van rá. A különféle időtartamú csomagok tartalmaznak korlátlan mennyiségű fényképet, amiket a vendégek azonnal meg is kapnak, plusz később digitális formában is el fognak majd jutni a szervezőkhöz. A kölcsönzéshez jár egy úgynevezett személyes asszisztencia, hogy ha bármi probléma, nehézség adódnak akkor a segítő asszisztens azonnal ott van, plusz így nem a vendégeknek kell bajlódni a gép kezelésével. A kiszállítás pedig a fővároson belül ingyenes és már a party kezdete előtt egy órával mégis érkezik, hogy mire elkezdődig az esemény már minden készen álljon a vendégek érkezésére.

A fényképekre, amiket helyben kinyomtat a gép személyre tudják szabni, hogy milyen keret, milyen szöveg és háttér legyen. Így például egy esküvőn, vagy mint nálunk a bulin olyan emléket vihettünk haza amin dátum, cím is van, így mondjuk 10 év múlva ha előkerül nem kell gondolkodni, hogy vajon honnan is van egy a fotó. Az egész pedig nagyon kis helyet foglal, nem kell külön terem, szoba neki, elfér egy kis sarokban is. Éppen annyi hely kell, hogy az ember a felállított vászon előtt kényelmesen tudjon mozogni, akár kisebb csapattal, hogy mindenki rá tudjon férni a fotóra.

Megjegyzem ezt az oldalt, a selfiegep.hu-t, mert tökéletesen el tudom képzelni az esküvőmre. Feldobja az egész estét, különleges, és felejthetetlen emlék is egyben. Továbbá ellensúlyozza a merevebb, formálisabb eseményt. De akár egy születésnapra is tökéletes lehet, plusz akár bármilyen rendezvényre, eseményre, legyen szó kiállítás megnyitójáról, családi rendezvényről vagy egy laza baráti buliról.