Már gyerekkoromban is oda voltam a motorokért, motoros filmekért

Gyerekként is, és a mai napig szívesen nézek filmeket anyukámmal. Van, hogy otthon leülünk a TV elé, de van, amikor eljutunk moziba és egy kicsit ott kapcsolódunk ki. Gyerekként még inkább jellemző volt, hogy együtt filmezünk. Főleg azután, hogy egyik karácsonyra DVD lejátszót kaptam, illetve mellé több filmet is. Az egyik a Faterok motoron volt. Ez egy vígjáték, ahol négy középkorú fickó mototros túrára indul, és mindenféle kalandokban lesz részük. Gyerekként valamiért nagyon szerettem ezt a filmet, és többször is megnéztem. Azóta persze rájöttem, hogy talán azért is tetszett annyira, mert már akkor is vonzottak a motorok. Most már így felnőttként nekem is van saját motorom, de még motortúrában nem volt részem, de az az egyik pontja a bakancslistámnak. Ahhoz, hogy minden gördülékenyen menjen és majd ne fulladjon kudarcba a túra, mindenképpen szükségem lesz egy jól karbantartott motorra, megfelelő motorgumikkal. Szerencsére meg van már a jól bevált hely, ahonnan be szoktam szerezni az abroncsokat. Ez pedig a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire webáruház.

Én már csak tőlük veszem a motorom “papucsait”

Ahogy a nevéből is látszik, motorgumikat lehet tőlük vásárolni, de akár a szerelést is lehet náluk intézni. Abroncsok tekintetében nem kispályások. Elég széles a weboldalon található kínálat. Válogathatunk classis, cross, eduro, sport, elektromobil, slick, sport túra, supermoto, utcai, városi, verseny, Harley Davidson, robogó, salakmotor, moped és utánfutó motorgumik közül. Az elején, ha még bizonytalanok vagyunk, hogy milyen gumi is lenne a megfelelő, akkor kereshetünk a motor márkája alapján is. Azok, akik pedig igazán jó áron szeretnének hozzájutni egy pár motorgumihoz, azoknak ott van a páros akciók menüpont kínálata. Akik pedig egy- egy jól bevált márkához ragaszkodnak, akkor az alapján is kereshetnek, hiszen a márkák alapján is kategorizálva vannak a motorgumik. Olyan márkák képviseltetik magukat a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire-nél, mint a Michelin, a Pirelli, a Dunlop, a Continental, a Heidenau, a Metzeler, a Deli, a Mitas, a Sava, a Vee Rubber és a Bridgestone. A jó hír az, hogy a náluk kapható motorgumikra pedig 12 hónap garanciát is vállalnak. Ha pedig náluk végeztetitek el a szerelést, akkor az elvégzett munkára is vállalnak 6 hónapos garanciát.

Legfontosabb információk a rendeléssel, szállítással és a fizetéssel kapcsolatban

A megrendelés igazán egyszerű, a szállítás pedig akár nagyon gyors is lehet. Ha munkanapon 12:00-ig leadjuk a rendelésünket, és a megrendelt termék készleten van, akkor már másnap kézhez kaphatjuk a csomagunkat. Ebben a gyors szállításban a DPD segíti a céget. Ha pedig közel laktok Budapesthez vagy terveztek arra járni, akkor személyesen is átvehetitek a rendelést. A helyszínen készpénzzel és bankkártyával is van lehetőség fizetni. A futárnak utánvéttel lehet. Akár előreutalással is lehet rendezni a számlát, ebben az esetben a jóváírást követően lehet elmenni a gumiért, illetve azt követően tudják elindítani a szállítást.

Előfordulhat olyan eset is, hogy meggondoljuk magunkat, vagy kiderül, hogy nem stimmel a gumi mérete. Ezekben az esetekben is van megoldás. A https://www.motortire.hu/ tudja törölni a rendelésünket. Ezt csupán e-mailben jelezni kell feléjük. Persze, minél előbb jelezzük, annál jobb, mivel úgy elkerülhető egy esetleges beszerzés és a kiszállítás. Ha megtörtént a gumi átvétele, akkor sincs gond. Az átvételt követő nyolc napon belül jelezni kell, hogy mégsem kérjük a terméket, vissza kell juttatni és ők visszafizetik a számlázott árat. A visszajuttatás azonban már a mi feladatunk.

Anno, amikor először tévedtem erre az oldalra, talán ez az előbbi volt, amely igazán meggyőzött, hogy vásároljak tőlük. Vesztenivalóm ugyanis nem volt. Ugyanakkor, a széles kínálat, és a nagyobb márkanevek is meggyőztek arról, hogy valószínüleg jó helyen járok.