Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán – ez nem filmes trükk!

Biztosan mindannyian láttatok már izgalmas akciófilmeket, ahol különféle trükkökkel és már-már varázslatszámba eső fordulatokkal sikerül hajmeresztő dolgokat elérni. Közben már háromszor azt hisszük, hogy a főhősök meghalnak, kész, vége, elveszett a csata. De aztán mindig valahogy pozitív vége kerekedik a dolognak. Na, ilyen és ehhez hasonló hajmeresztő műveletekről ma nem lesz szó, de a végeredmény kísérteties hasonlóságot mutathat, ugyanis a mai írásomban arról teszek pár érdekes gondolatot a palackba, hogy hogyan is lehet jó helyre kerülni a keresőben. Vagyis: Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán – ahogyan azt tanult kollégáim mondják.

Ha már egy weboldal üzemel, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy az  üzemeltető szeretné, hogy jól működjön a holnap, tehát hogy sok-sok keresés eredményéül a lehető legtöbben az ő oldalára keveredjenek ki és ne valaki máséra. Miért fontos ez? Azért, mert ezek alapján a találatok alapján lesznek majd megrendelők, érdeklődők, vásárlók és egyáltalán mindenki és bárki, aki velünk kapcsolatba lép. Manapság ugyanis az elsődleges kapcsolódási felület az internet. Nem kezdenek el újságokban keresgélni az emberek. Egyszerűen ott a Google és kész, mindent megold. Ezért olyan lényeges a már korábban említett mondat: Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán.

Bizony, mert ha az első oldalra kerülünk, már van esélyünk arra, hogy foglalkozzanak velünk. Most mindenki tegye a szívére a kezét és mondja azt, hogy meg szokta nézni a találati lista második oldalát is. Na ugye, hogy nem?! Ezért jó, hogy a Keresőben Első csapata tud abban segíteni, hogy a találati lista első oldalára kerüljünk – ha szeretnénk. Hogy hogyan csinálják? Hallottatok már a linképítésről és keresőoptimalizálásról? Nagyon idegennek cseng a dolog? Pedig nem olyan elképzelhetetlen tudomány, csak nagyon tartani kell az iramot az újdonságokkal és mindennap követőben lenni a keresőmotor változásaival és a legújabb trendekkel. Szóval azért mégis csak elég összetett feladatról van szó.

A keresobenelso.hu azonban vállalja ezt az összetett feladatot nem is akárhogy. Egyrészt lehet csomagként választani a szolgáltatások közül – hiszen ezek annyira egymáshoz szorosan kapcsolódó szolgáltatások, hogy valószínűleg ha egyiket kérjük akkor a másikat is az üzlet fellendítése érdekében. Másrészt nem csak rövidtávon lehet velük gondolkodni az együttműködést illetően, hanem hosszútávon is – hiszen maga a linképítés és a keresőoptimalizálás is egy alapvetően hosszútávon megtérülő eszköz.

Mi is történik pontosan azért, hogy: Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán – ez sikerüljön? Egyrészről fel kell kutatni azokat a kulcsszavakat és kifejezéseket, amelyek a leginkább jellemzők a tartalmunkra. Ebben sok szoftver és adatbázis van a segítségünkre, illetve ezt is a Keresőben Első végzi el. Itt azt keresik, hogy mik azok a top kifejezések, amelyekkel a mi oldalunkat lehetne felcímkézni és megcélozni. Ez egy nagyon fontos és nehéz része a folyamatnak, ugyanis a túl hétköznapi és egyszerű kifejezésekért általában nagyon nagy a verseny, sokan használják őket kulcsszóként ezért nehéz jó helyezést elérni a keresőben és meg is tartani azt. A túl bonyolult és specifikus kifejezések pedig sokszor azért nem vezetnek célra, mert az ember nem mindig tudja, hogy pontosan mit is keres – legalábbis ami a nevét illeti. Éppen ezért nagyon jó, hogy ebben profik a Keresőben Elsőnél és garantáltan a megfelelő kifejezésekkel fogják felcímkézni az oldalunkat.

A továbbiakban pedig ezekkel a kulcsszavakkal kezdődhet meg a keresőoptimalizált tartalmak gyártása, valamint a linképítés. Ahhoz, hogy ezeket a fogalmakat pontosan értsük és tudjuk hova tenni, lehet hogy kell egy kicsit Google algoritmus ismeret, ezért most nem is mennék bele a dologba sokkal jobban.

A lényeg csupán annyi, hogy a Keresőben Első garanciát jelent arra, hogy: Linképítés: Google helyezés a találati lista 1. oldalán. Ha erre van szükségetek, akkor egy percig se habozzatok, keressétek őket!