Katasztrófa filmeket néztem és kötöttem egy új lakásbiztosítást

Sok olyan filmet látok, amiben valamilyen természeti katasztrófa sújtja a várost, a főszereplőt. ezeket a katasztrófákat az esetek nagy részében lehetetlen előre megjósolni. Persze, ezek csak filmek, de hasonló katasztrófák mindig előfordulhatnak, és ahogyan a filmekben, a valóságban is nagyon nehéz megjósolni őket.

Hiába vannak nagyszerű eszközök, amikkel előre lehet jelezni az időjárást vagy az ilyen eseményeket, ezeknek a pontossága sosem 100%-os.

Pont mikor egy ilyen – kivételesen nem francia – katasztrófa filmet néztem, akkor jutott eszembe, hogy nemsoká le fog járni a lakásbiztosításom, vagyis el fog jönni a biztosításom fordulónapja, amikor is lehetőségem van arra, hogy egy teljesen új biztosítást kössek, ennek pedig számtalan előnye lehet.

A filmben láttam az éppen elpusztuló házakat és azon gondolkoztam, hogy én mit tennék hasonló helyzetben, majd eszembe jutott, hogy ilyenkor fizet a biztosító.

Ahhoz, hogy a biztosító fizessen, természetesen olyan biztosítást is kell kötni. Sokan vannak, akik az alacsonyabb biztosítási díjak reménylében alacsonyabb összegre becsültetik a házukat, aztán persze jön a reklamáció, hogyha egy esetleges balesetkor keveset fizet a biztosító.

Minden évben, amikor a biztosításomnak fordulója van, megnézem, hogy milyen lakásbiztosítás lehetőségeim vannak éppen.

Van egy kedvenc oldalam, a pannonsafe, ahol mindenki megtalálja a neki megfelelő biztosítást.

Itt nem csak lakásbiztosítás van, hanem a kötelező biztosítást is meg lehet kötni, illetve segítenek hitel kalkulációban, befektetésekben és még nyugdíj takarékosságban is.

Nagyon sok partnerük van, itt az ország legjobb biztosításai közül lehet választani, a legjobb bankokkal és biztosító társaságokkal vannak kapcsolatban.

Célszerű egyébként mindig egy ilyen oldalt keresni, ami több lehetőség közül segít kiválasztani a legjobbat.

Itt online, könnyen és gyorsan meg lehet nézni a biztosításokat, de ha valaki nem szeret gépen pötyögni, akkor az üzletükben van lehetőség személyes konzultációra is.

A lakásbiztosítás árak sok mindentől függenek. Egy nagyobb értékű lakás biztosítása magasabb lesz, mivel, ha bármi baj éri, akkor a biztosítás alapján kifizetett összeg mértéke is magasabb lesz. Ennyire egyszerű az egész.

Mindig meg kell alaposan gondolni, hogy mennyit ér a lakásunk, és hogy ennek tükrében mennyire szeretnénk biztosítani. Hiszen, ha mondjuk sokkal nagyobb kár keletkezik, mint amilyen összegre biztosítottuk a lakást, akkor sem fogja az egészet kifizetni a biztosító, mert csak azt fizeti, amire szerződtünk.

Ezért mindenképpen érdemes nyomon követni a házunk változásait, évente pedig jó, ha átnézzük, hogy mi is van pontosan a biztosításunkban, és hogy vannak-e ennél jobb feltételek. Hiszen a biztosítások szinte állandóan változnak, mindenki a legjobbat szeretné megkötni és ha spórolni szeretnénk, akkor nekünk is mindig érdemes megnézni az aktuális lehetőségeket, mert néha sokkal jobbakat is ki lehet fogni. Van persze olyan is, mikor jobban megéri az a biztosítás, amit mi kötöttünk.

A lényeg, hogy mindig törekedjünk rá, hogy a legolcsóbb, legjobb feltételekkel kössünk biztosítást.

A pannonsafe oldala pont abban segít, hogy ezt megtaláljuk, hogy olcsó, de jó biztosítást tudjunk kötni, hogy a legjobb ár-érték arányú biztosítást találjuk meg.

Van több oldal is, ami ezzel foglalkozik, de nekem a pannonsafe bevált, ezért mindig itt nézek utána a biztosításoknak. Az előzőt is itt kötöttem, és most is automatikusan itt kezdtem el keresni. Nekem nagyon beváltak, nagyon jó biztosításom van. Nagyon megbízhatók, korrektek és gyorsak, itt szinte gyerekjáték az ügyintézés és mindig van valami jó ajánlatuk.