Iskolaelőkészítő feladatok óvodásoknak-diszlexia prevenció-iskolakezdés

Fél év választ el minket a tanévkezdéstől, és egyáltalán nem olyan felhőtlen, mint a filmekben. Míg Amerikában mindenki várja és tökéletesen fel van készülve mindenre, ügyes mindenből, úgy a valóság sajnos teljesen máshogy van. Mi eléggé pánikolunk, legalábbis én. Olyan lehetetlen kéréseket és feltételeket állítanak egy 5-6 éves elé, amiket alig tudunk teljesíteni. Egy kész tanulót szeretnének kapni az iskolák már az első tanítási napon, ezt pedig nem tudjuk csupán egy óvodai jelenléttel megadni. Ezért is volt szükség valamilyen fajta kombóra az Iskolaelőkészítő feladatok óvodásoknak-diszlexia prevenció-iskolakezdés terén. Nehezen, de találtam megoldást és hiszem, hogy a legjobbat. Ellátogattam a szilvia-logopedia.hu oldalra, ahol a problémám és aggódásom egy csapásra tovaillant. Innentől már szakértő kezekben voltam, hiszen Szabó Szilvia mesterlogopédus volt a segítségemre – legalábbis a virtuális formája.

A weboldalon nézelődve nagyon sok hasznos információval és megállapítással gazdagodtam, azonban az elsődleges ok nem ez volt, hogy ide tévedtem. A mesterlogopédus számos könyvet írt és azokat értékesíti oldalán. Méghozzá mindezt egy nagyon olcsó áron, szinte rablásnak érzem, hogy ilyen baráti áron adja a szaktudását. A válasz azonban egyszerű: neki az a legfontosabb, hogy minél több iskolaérett gyerkőc szabaduljon be az iskolapadokba. Ez a fajta elhivatottság és szakmai alázat teszi őt az egyik legjobb pedagógussá a kissé meggyötört oktatási rendszerünkben.

A tőle rendelt könyvekkel szinte gyerekjáték volt az Iskolaelőkészítő feladatok megoldása óvodásoknak-diszlexia prevenció-iskolakezdés. Teljes lelki nyugalommal vagyunk, hiszen a szabadidőnkben oldogatjuk ezeket a feladatokat és a gyerkőc érti és élvezi minden percét. Nem aggódok, hogy esetleg nem lesz iskolaérett, mivel ez a könyv minden tudást megad számára és én is nyomon tudom követni azt, hogy milyen ütemben a legjobb haladni. Nincs rákényszerítve semmi és időhöz se vagyunk kötve. Ha úgy érzi fogékony egy kis gyakorlásra vagy új tudás elsajátítására, akkor ő szól, hogy hozná a könyvet. Fontosnak érzi magát és azt amit csinál és ez a legjobb az egészben. Mindenkinek ajánlom ezt a szuper könyvet, garantáltan élvezni fogja mindenki a tanulást. A gyerek boldog, anya pedig büszke!