Francia filmnapokra mentem stílusosan német táskával

Barátaim meghívtak a hétvégére francia film napokra. Ez nagyon meglepett és be kell vallanom, hogy még sosem voltam ilyen rendezvényen. Nagyon szeretem a filmeket és régi álmom volt, hogy ez az élményt barátaim körében éljem majd meg. Rögtön az jutott eszembe, hogy vajon mit is kellene felvennem és, hogy mit csomagoljak el az útra. Tulajdonképpen egy kicsit össze is voltam zavarodva.  Először arra gondoltam hogy majd felveszek valamit a ruhatáramból de végül elhatároztam, hogy be fogok vásárolnom az interneten és mindenféle ruhát és táskákat valamint kiegészítőket szeretnék venni erre az útra. Barátnőimet is megkérdeztem, hogy ők mit fognak elpakolni magukkal a kirándulásra.

Anna Táskák, kiegészítők ez minden, ami kell

Egyik barátnőm azt tanácsolta hogy mindenképpen nézem meg az https://www.annataska.hu weboldalt, mert rengeteg nagyon jó táskát és kiegészítőt lehet találni az oldalon. Nem sokkal később rá is kattintottam és felmentem a weboldalra, ami valóban nagyon szimpatikus volt. Rögtön be is regisztráltam mert azt olvastam, hogy ezekkel pontokat gyűjthetek és ezáltal kedvezményeket kaphatok. Nem tudtam pontosan, hogy ez mit jelent de amikor rákattintottam egy termékre akkor az összeg alatt láttam, hogy mennyi pont jár egy vásárlás után. Ez nagyon izgalmasnak tűnt hiszen ezáltal rengeteg pontot össze lehet gyűjteni és minden alkalommal olcsóbban lehet vásárolni. Ezeket a pontokat be lehet váltani. A kedvezmény miatt hírlevélre is rögtön feliratkoztam és ezért is pontokat kaptam.

Arra gondoltam, hogy legalább két, három féle táskát fogok választani az egyik ami nagyon megtetszett az a Tamaris női válltáska volt. Nagyon könnyen ki tudtam választani, mert a mérete megfelelő volt, valamint egy olyan képet is készítettek róla, amin láttam, hogy több zsebe van és cipzáros rész is és ezáltal nagyon hasznosnak találtam. A méretek alapján megállapítottam, hogy ez megfelelő számomra és rögtön betettem a kosaramba.  Az Anekke pénztárcák stílusa nagyon megtetszett és választottam egy színben a táskához illőt, ezért természetesen rövidesen ez is a kosaramba landolt.

Megérkezik e időben

Kicsit izgultam hogy ha több mindent rendelek akkor nem fog időben megérkezni, viszont láttam a https://www.annataska.hu weboldalán, hogy a szállítás maximum 5 napon belül kiszállítva lesz. Viszont az is lehetséges, hogy már egy nap után megérkezik a rendelés. Ez nagyon megnyugtató volt és aztán arra gondoltam, hogy lehet hogy ha több mindent rendelek akkor több lesz a postaköltség, viszont ez nem így van, mert fix költséges és nem jelent extra kiadást ha több táskát vásárolok.

Táskám mellé övet is tudtam magamnak választani. A https://www.annataska.hu oldalon női és férfi övek egyaránt megtalálhatóak és az oldalon ezek is több színben és méretben kaphatóak. Ha többféle táska közül szeretnél keresgélni, akkor a legjobb helyen jár hiszen itt kézitáskák, testtáskák, széles választékát találod valamint hátitáskákat is, férfiak és nők számára egyaránt. Ez nagyon hasznos mert a különböző stílusok és színek mellett a méretek közül is tudsz választani és rengeteg fazon elérhető ez által az oldalon.

Az annataska.hu nak köszönhetően én is nagyon jól éreztem magam a francia film napokon és ezt különösen neki köszönhetem, hiszen magabiztosan jól éreztem magam és ezáltal jó benyomást tudtam kelteni. Másoknak is csak ajánlani tudom nagyon meg vagyok vele elégedve.