Francia autók – én szeretem őket

Nyilván ez az egész abból következik, hogy a francia film a kedvenc műfajom. És ezekben a filmekben természetesen általánosan felülreprezentáltak a francia kocsik…

Hiába szidják őket, mint a bokrot sokan, meg mondják, hogy “3F-es szabály: franciát, Fordot, Fiatot ne”, én imádom a francia kultúrát és azt is, amit a francia kisautók sugároznak magukból. Főleg a városra tervezettek. Magyarországon viszont nem szokás francia autókat flottában bérelni vagy ilyesmi. Itt a német a menő, meg néha a japán, és nem csak ez a baj!

A nyílt és zárt végű lízing különbség, és van még egy rakás dolog, amit jól át kell látni és jól meg kell érteni, hogy belevághassunk bármi hasonlóba. Kell egy olyan segítség mindehhez, mint amit például a flottakezeles.hu valamelyik csomagja jelent. Egyedül nem megy, nekik meg vannak opcióik bizonyos elérhető segítségek egyben történő igénylésére – én mindig csodálom, mikor van olyan cégvezető, aki a saját területéhez kapcsolódó dolgokat maradéktalanul kitanulta, de ezek a szolgáltatások nekem túl magasak.

Ha hozzájuk mentek viszont, a főoldalon máris hamar megérthetitek, kívülállóként is, hogy ők miben utaznak. Pontosan és átláthatóan megfogalmazott bemutatkozással szólítanak meg. És akkor így azt is megértitek, miért őket javasoltam elsőre – bár ha érdekel a kisebb céges flottaépítés, akkor lehet, hogy már beléjük is futottatok korábban… A nevük egyébként pontosan FLOTTAUTO Lízing és Autópark-kezelő, viszont ahol nekem ajánlották őket, ott mindig flottakezeles.hu-ként hivatkoztak rájuk. Gondolom leginkább azért, mert nem csak a szolgáltatást igénybe vevők, hanem egy sokkal szélesebb kör használja tájékozódásra az oldalukat. Ennek pedig az a magyarázata, hogy ott tényleg minden gondosan és közérthetően le van írva – ha nagyon rászánnátok magatokat, hogy egyedül is elboldoguljatok ebben, nekem is ők a tippem az indulásra.

De még jobb, ha szolgáltatásnyújtásban is megállapodtok!

Szóval ők segítenek a flottakezelésben, a nyílt és zárt végű lízing különbség megértésben, meg minden ilyesmiben. Ami elsőre valószínűleg tényleg túl bonyolult lehet sokaknak, viszont ha csomagot választotok, akkor nem kötelező a pontos megértés. Ők be tudják lőni, hogy milyen igényekhez mi kellhet a variációk közül. Bizonyos cégméret fölött az autólízing elengedhetetlen, sőt, ők pont azt emelik, ki, hogy mindenkinek jár valamiféle kocsibérlés vagy hasonló kényelme, aki a cégét így szeretné jobbá tenni! Segítenek, hogy optimálisan alakíthassuk ki ennek a gyakorlatát, hiába nem rendelkezünk mondjuk óriási tőkével. Pont abban áll a csoda, amiért engem “megvettek” már elsőre, hogy vállalják, hogy nem járunk rosszul a folyamat egyik leágazásán sem anyagilag – különösebb háttértudás nélkül sem. Ha csak úgy magunk intézzük ezeket, profi segítség nélkül, akkor a szervizen vagy valamelyik külső tényezőn biztos, hogy túlzott kiadásokba csúszik a dolog, de velük nem! A nyílt és zárt végű lízing különbségeinek megértése után nézzétek át a csomagjaikat és tényleg melegen javaslom, hogy éljetek valamelyik opcióval a náluk kínáltak közül. Standard csomag, Komfort csomag, Superior csomag – még alternatívákat is kínálnak lényegében ugyanarra a dologra, és pontos leírásokban tárják elétek, hogy melyiktől mit várhattok! Céges autózásra fel! Ja, és nyugodtan válasszatok franciát…