Filmezés és toner rendelés egymást követte

A filmeket minden féle fajta formában nagyon kedvelem. Elsőként természetesen én is tinikoromban kezdtem a könnyed, romantikus, amerikai filmekért rajongani, számos esetben csak ezért jártam mozikba. Ez teljesen a kikapcsolódásomat szolgálta, és feltöltött új élményekkel. Majd egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy ezek a filmek, már nem ütik meg az ingerküszöböm. Már nem tudtak újat mondani, ugyan azok a történetek kicsit más köntösbe öltöztetve, minden boldog véggel. Amikor kiábrándultam ebből a műfajból, akkor találtam rá a francia filmekre, amelyek teljesen magukkal ragadtak, nem volt kétséges megtaláltam azt az országot és azokat a filmeket, melyek teljes mértékben hozzám illenek. Egyfelől mindig valamilyen értékes mondanivalójuk van, ide tartozik nálam az is, hogy nem egysíkú a film történet mesélése sem, hiszen mindig valami új szálat vélek felfedezni. Az meg még inkább az én ízlésemre vall most már, miután rájuk találtam, ténylegesen elgondolkodtató, akár hétköznapi témáról is szólhatnak ezek a történetek. A francia filmek szerkesztése és fényképezése is professzionális szinten van kezelve. Egyszóval öröm őket nézni, itt legyen szó francia művész filmekről, vagy egy egész estét betöltő mozifilmről.

Amikor a francia filmek ilyen nagy hatást gyakoroltak rám, eldöntöttem, hogy minden évben megrendezésre kerülő francia filmnapokon is részt fogok venni, így első kézből tájékozódhatom az éppen aktuális, új filmekről. Ilyenkor mindig az internetet bújom, de most nem csak emiatt bújtam a netet. A cégem számára kellett beszereznem az iroda működéséhez szükséges tonereket. De mihez is tudnék kezdeni, amikor első alkalommal bíznak meg ilyen feladattal, minthogy az internetet a nyakamba veszem. Ott számos olyan céget lehet találni, akik ilyen termékeket forgalmaznak, de nekem nem volt az sem mindegy, hogy milyen áron és milyen minőségben történik ezen termékek leszállítása a rendelést követően. A főnökeim megszabtak egy összeghatárt, amin belül ezt a vásárlást nyélbe kellett ütnöm. Mivel több ugyan azon nyomtatóban kívántam tonert venni, jó lett volna, hogy ha olyan céget találok, aki kedvezményes áron szállítja ki azt ki.

Ahogyan az interneten keresztül kutattam, rátaláltam egy nagyon klassznak ígérkező cégre, és amint jobban tájékozódni kezdtem a cég által kínált, és forgalmazott termékek között, akkor tudatosult bennem, hogy meg is találtam azt a forgalmazót, amit kerestem. Nem véletlen kötöttem ki ennél a cégnél, mivel a honlapjuk maga is nagyon profi vállalkozásra vall, az első benyomás számomra nagyon fontos, az alapján szoktam dönteni. Ezek az első benyomások szinte mindig igaznak bizonyulnak, itt is ez az eset állt fent. Amely cégnek ilyen profi honlapja van azzal csalódás nem érhet.

Elkezdtem hát tájékozódni, hogy milyen nyomtatóba való toner kínálatuk is van, mert az sem egy elhanyagolható kérdés, hogy egyáltalán forgalmaznak – e olyan tonert, mint amilyen a mi irodánkban található nyomtatóba kell. Hogy is nézzem meg, hogy tudjam meg, hogy forgalmaz -e olyan márkához és típushoz illő tonert a cég, – tettem fel magamnak a kérdést-. Nem másképpen, mint a cég honlapján egy remek struktúrát véltem felfedezni. Miszerint a tonereket úgy tudom megtalálni, hogy a nyomtató márkáját megkeresem, mely a honlapon nagyon jól, szemmel látható helyen megtalálható. Itt rámentem arra, amilyen az irodaházban a nyomtató, majd kiválasztottam azt a típust, amelybe keresem a tonert.

Ez akár könnyen is mehetett volna, a céggel és a honlapjával nem is volt gond, nekem támadt egy kis fennakadásom, miszerint nem tudtam, hogy milyen típusú is a nyomtatónk. Pontos márkára, típusra szerettem volna rákeresni, így utána kellett járnom, milyen a mi pontos nyomtatónk típusa. Ezt meg is néztem, és így már könnyen tudtam szemezgetni a kínálatok között. Nem más miatt kellett szemezgetnem, mert olyan fantasztikus ajánlatokkal találtam szemben magamat, amiktől még a saját szememnek sem hittem. Olyan árakat véltem felfedezni, melyeket egyik cégnél sem, nem is kétséges, hogy megtaláltam a legmegfelelőbb oldalt, ahonnan most már biztosra veszem, hogy rendleni fogok.

Szuper csomag ajánlatokat is találtam, hogy ha egynél többet rendel az érdeklődő, akkor mindegy egyes toner után kedvezményes darabáron lehet utána megvenni a többit. Ilyen nagyon kedvező akciós ajánlatot sem láttam még egyik általam megnézett oldalon sem. Annyira magával ragadott ez az egész, nem csak megörültem neki, hiszen nekem több darabra is szükségem van az iroda zavartalan működése érdekében. Így hát azt választottam, hogy rendelek 6 darabot a biztonság kedvéért.

Amikor is megláttam, ami feltette az i- re nálam a pontot, hogy a Toner I Ingyenes Kiszállítással történik. Ennél több alap jelszó, amit egy cég ki tud írni a honlapjára, hogy; Toner I Ingyenes Kiszállítás nem is kell egy vásárló számára. Milyen napom van, jó áron rendeltem meg a tonereket és még annak a kiszállítása is ingyenes lesz, ez valami fantasztikus. Egy kicsit ott elgondolkodtam, hogy milyen fajtát is rendeljek a tonerekből hiszen a cég forgalmaz eredetiket, amelyeket a márka forgalmaz, és utángyártott fajtákat is. körbe érdeklődtem, és úgy tarják, hogy a két termék minősége, és nyomtatható lapszámok között nincs különbség, de első rendelésem alkalmával úgy gondoltam, hogy nem kockáztatok és gyári tonert fogok rendelni, majd későbbiekben, ha megint rám esik a választás és én fogom intézni a beszerzést, akkor kipróbálom az utángyártott tonert is.

Egyelőre bebiztosítottam magam azügyben, hogy gyári tonert rendeltem, első rendelés, legyenek elégedettek velem a főnökeim és utána jöhet majd az utángyártott. A főnökeimről jut eszembe, amikor elmondtam nekik, hogy ennél a remek cégnél nem csak jó áron és jó minőségben találtam tonert, hanem még a Toner I Ingyenes Kiszállítással is jeligéjük, akkor teljesen elégedettek voltak velem, bár azt mondták várjuk meg, hogy a szállítás után milyen áru érkezik majd meg.

Erre nem is kellett sokat várni, hiszen a rendeléstől számítva nem telt el két nap és a futár már ott is volt a megrendelt tonerekkel. Izgatottan bontottam ki a csomagokat, hogy mégis, ténylegesen jó tonereket rendeltem – e a nyomtatóba. De nem is kellett volna ennyire aggódnom, mert amikor kicseréltem az irodában található kifogyott elhasználódott tonereket, már az elsőnél tökéletesen bele illett és működött vele a nyomtató, mivel az összes nyomtatónk ugyan olyan, így már akkor tudtam, hogy jól választottam, és az összes nyomtatóba beleillő tonert sikerült rendelnem. Azóta is nagyon büszke vagyok magamra, hogy a Toner I Ingyenes Kiszállítással címszót észrevettem az oldalon, és nagyon jó áron tudtam megrendelni a termékeket. A főnökeimtől is dicséretet kaptam, miszerint jót, jó áron sikerült beszereznem. Fel is írtam a cég elérhetőségét, hogy máskor is vagy én vagy más tőlük rendeljünk.