Filmezés előtt még pénztárcát vásároltunk ajándékba

Nem sokára esedékes apukám születésnapja és a nővéremmel azon tanakodtunk, mit vegyünk neki. Pasiból van, szóval az alap koncepció a következő volt: valami alkoholosat, valami illatosat vagy egyéb. Hasznosat szerettünk volna így az alkoholos opciót csak végszükség esetében akartuk bevetni. Végül anya mentette meg a napot: most panaszkodott apátok, hogy megy tönkre a pénztárcája. Csodás!

Na, de mikor rendeljük meg, hogy le ne bukjunk. Itt jött képbe a filmnézés. Kikiabáltuk, hogy mi most nagyon csajos filmet fogunk nézni, és senki ne zavarjon, vagy különben. A filmet szépen el is indítottuk, de közben pénztárcák nyomába eredtünk az interneten.

Végül ezen az oldalon állapodtunk meg, az ajándékozás érdekében: cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca. Tökéletes volt, mert épp akkora választékot kínált, hogy gyorsan tudjunk választani, de meg tudtunk arról is győződni, hogy minőségi termékekkel állunk szemben. Az árukra sem lehetett panasz és abban is volt választék, ha úgy tetszik. De nem voltak olyan árak, hogy ne lehetett volna megfizetni. Mi viszonylag könnyen választottunk, és már fizettünk is, hiszen lehetett előreutalással. A szállítási költség kimerült egy ezresben, ami nagyon kedvező volt. Az általános szerződési feltételeknek megfelelően pár napon belül már kézhez is kaptuk az ajándékot.

Persze a nővérem nem bírta ki és visszanézett az oldalra. Meg van veszve a cipőkért. Én inkább a mindenféle füzetekhez vonzódok hasonló lelkesedéssel, szóval egy szót se szólhatok. És tényleg nagyon jó és széles kínálatuk van a legmárkásabb lábbelikből. Ezek mellett pedig még táskákat és öveket is lehet innen rendelni. Minden termékre ugyan az a szállítási költség vonatkozik, viszont ha több terméket rendelsz egyszerre, a szállítás ideje 1-4 nap. Ha valami nem jó, kicserélik, de ha nem tetszik a rendelt termék 14 napon belül vissza is küldheted, és akkor visszakapod a vételárat.

Én mindezek mellett csak ajánlani tudom őket, és a következő pár téli csizmámat biztosan innen rendelem. Ha pedig ti is pénztárcát kerestek, ne habozzatok: cipomarket.hu/bor-penztarcak/ferfi/penztarca.