Ez a hét kizárólag az autókról fog szólni

Mivel a héten van hivatalosan a gyereknap, ráadásul az egyik fiamnak névnapja, a másiknak pedig születésnapja van, így ilyenkor minden róluk szokott szólni. A kedvenc ételeiket főzöm, szervezek meglepetés programokat nekik, és ha van valamilyen különleges kívánságuk, akkor igyekszem annak is eleget tenni. Most éppen mind a kettő az autós korszakában van, így minden az autók körül forog. Szóval ebben a témában szerveztem meg a hetet. Hétfőn elmegyünk egy autós moziba és valamilyen autós témában nézünk filmet, már ha van olyan éppen műsoron. Kedden egy kiállításra megyünk, ahol sok retró autó lesz. Kapnak még Legó autót, majd a hétvége felé eljönnek velem az autószervizbe.

Mi már évek óta a Méta autószervizben járunk, bármi is van a kocsival. A https://www.metaautoszerviz.hu oldalon keresztül szoktunk időpontot foglalni. Szeretjük ezt a szervizet, egyrészt mert márka független, így bármilyen autónk is volt, ide mindig tudtunk hozni. Nem kell folyton új szervizet keresni, ráadásul nehéz olyat találni, ami teljesen megbízható, és amivel teljes mértékben meg vagyunk elégedve.

A Méta autószerviz már több mint 15 éve van a piacon, így a munkatársak rendkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek. Érdemes megjegyezni, hogy a cég vállal garanciát az általuk végzett munkára, sőt azokra az alkatrészekre is, amit ők szerelnek be, vagy amelyekkel a szervizt végzik. Plusz a cég nem csupán személyautókkal foglalkozik, hanem kisteher gépjárművek szervizelésével is.

Bármi legyen is a gond, hozzájuk bátran lehet fordulni – a https://www.metaautoszerviz.hu oldalon minden szolgáltatás megtalálható. Vállal a cég teljes körű autó átvizsgálást, állapotfelmérést, autó diagnosztikát és hibakód kiolvasást is. Vállalnak autó villamossági szervizt, autóklíma töltést, tisztítást, javítást és még fertőtlenítést is. Továbbá fék javítást és szervizt, fényszóró beállítást, futómű beállítást és javítást is, valamint gumicserét és gumi szervizt is. Ezeken kívül, még vállalnak kipufogó cserét és javítást, DPF szűrő cserét és tisztítást, kuplung cserét, javítást és szervizelést, valamint lengéscsillapító és rugó cserét egyaránt. Plusz lehet a céghez fordulni abban az esetben, ha olajcserére van szüksége az autónknak, vagy pedig a vezérlés cseréjére és szervizelésére. A cég által végzett szolgáltatásokról természetesen részletesebben is lehet olvasni a https://www.metaautoszerviz.hu oldalon, a szolgáltatások menüpont alatt.

Ami nagyon fontos, hogy a Méta autószervizben minden munkálat előtt alaposan átvizsgálják az autót, így nem érheti kellemetlen meglepetés az ügyfelet. Tehát bármilyen javításra, cserére is lesz szükség, arról időben tájékoztatnak a cég munkatársai. Így a váratlan költségek miatt sem kell aggódnia az embernek. A minőség, a modern technika, a megbízhatóság, a pontosság, a megfelelő tájékoztatás, valamint a profizmus alapértékei a cégnek, és ezen jelszavakhoz hűen végzik a munkáikat nap, mint nap. Garantálja a cég, hogy a hozzájuk érkező ügyfelek szakértelemmel, kényelemmel és modern, tiszta környezettel találják majd szemben magukat a szalonban.

A honlapon még található galéria menüpont is, ahol az általuk végzett munkálatokról találhatunk fényképeket. Van még természetesen az árakról is tájékoztatás, de abban biztos lehet az ember, hogy a cég a megfelelő ár- értékarányú munkát tartja fontosnak. Egyébként a cég a 19. kerületben található, pontosabban a Méta utca 13 szám alatt, A fiukkal mi is ebbe a szervizbe megyünk a héten, mert az autónknak már ideje adnunk egy alapos átvizsgálást, mert a szerviz előző munkájának köszönhetően már nagyon régen jártunk bármilyen szervizben is.