Egy kedvenc filmem hatására sikerült éttermet nyitnom

Lehet, hogy klisé, de annak idején az Ízlések és Pofonok című film alatt döntöttem el, hogy egyszer bizony nekem is lesz egy éttermem. Nagyon sokat kellett azért dolgoznom, hogy végül megvalósíthassam ezt az álmomat, és nem utolsó sorban a berendezés volt az egyik, amivel különösen meg kellett szenvednem.

Nagyon rossz érzés, mikor már szinte ott vagy a célvonalban, érzed a siker ízét a szádban, és mégsem mennek a dolgok egyről a kettőre. Ebben volt nekem nagy segítségemre a Dealer – Gastro & Ice Dealer, egy új és használt gasztro berendezés kereskedés.Ugyan az lenne minden vágyam, de sajnos én sem vagyok pénzből, szóval nagyon megörültem, mikor láttam, hogy náluk nem csak vadi új termékeket lehet venni, hanem használtakat is akár féláron, vagy közel ahhoz. Nem minden berendezésemet vásároltam innen, de jó néhányat igen, és nagyon elégedett voltam velük. Az egyetlen hátulütője, ugye, hogy csak annyi volt, hogy három hónapos garanciát biztosítottak rájuk, de ahogy megérkeztek ( a Dealer – Gastro & Ice Dealer nagyon készségesen segített a szállításukban) ki is próbáltam őket: hogy minden működik-e, illetve amennyire tudtam átnéztem őket, hogy van-e valami hibájuk. Szerencsére nem találtam semmit.

Az új termékeik sem kismiskák, és benn is hagytam a kedvencek között az oldalt, mert még biztos, hogy vásárolok innen berendezést, főleg, ha beindul az üzlet. Addig is, ha ti si hasonló cipőben jártok, mint én, keressétek őket bátran.