Egy jó vízszerelő megmentette a filmes hétvégénket

A barátnőimmel nagyon szeretünk filmezni és minden hónapban rendezünk valamelyikünknél egy filmes estét. Főleg európai filmeket nézünk, vegyesen régit és újat. Minden alkalommal másnál tartjuk, így a helyszín sem lesz unalmas. De sajnos néha felmerülnek problémák.

Már nagyon készültem a következő filmes esténkre, kiválasztottunk egy nagyszerű francia filmet. Pár nappal hétvége előtt, nem sokkal ebéd után lettem figyelmes rá, hogy a mosogatónál nem jó a víznyomás. A megszokottól eltérően nagyon gyengén jött a víz. Kissé tanácstalan voltam, de aztán ugyanez volt a helyzet a fürdőszobában is. Ekkor már megijedtem, hogy mi van ha valami komoly probléma ütötte fel a fejét. Gyorsan el kezdtem keresgélni a vízszerelők között, és meg is találtam a vizszereles.net weboldalát, ahol vállaltak SOS kiszállást Budapesten és Pest megyében. Felhívtam őket és elmondtam, hogy mit tapasztaltam és szeretném, ha amilyen hamar csak tudna kijönne egy vízvezeték szerelő.

1-2 órán belül meg is érkezett a vizszereles.net munkatársa és elkezdte vizsgálni, hogy mi lehet a probléma. A szerelő megerősítette a gyanúmat, hogy sajnos csőtörésünk van. De mivel a már szerelő érkezése előtt elzártam a főcsapot, ez némileg mérsékelte a kárt. Némi további vizsgálódás után a szerelő azt mondta, hogy a fagy okozott repedést a csöveken. Megbeszéltük a javítás részleteit és az anyagi vonzatát a munkálatoknak. Szerencsére hétvégére sikerült megjavítani a csöveket, ezért a filmes esténk nem került veszélybe.

A vizszereles.net szakemberének gyors kiszállásának és profi munkájának köszönhetően, meg tudtuk tartani a havi programunkat. A későbbiekben is ha bármi vízszereléssel kapcsolatos probléma felmerült tudtuk, hogy kihez kell fordulni.