Egy filmben láttam és meg akartam valósítani

Nagyon sok romantikus filmet szoktam nézni a szabadidőmben, hiszen ezek engem mindig kikapcsolnak, és néha még nagyszerű ötletekkel is ellátnak. Legutóbb például egy nagyon jó kreatív kismama fotózás ötletet láttam az egyik filmben. Korábban nem igazán foglalkoztatott a fotózás és az, hogy egy fotózás keretein belül modell legyek, de amint megláttam ezt a filmet, egyből kedvet kaptam hozzá.

Már csak meg kellett várni a várandósságomnak azon időszakát, amikor a pocakom már nagyon jól látszik. Illetve találnom kellett egy olyan fotóst, aki vállal kreatív kismama fotózást is. Szerintem ilyen már kevesebb van a piacon, ezért nem volt nagyon nehéz dolgom megtalálni a tökéletes fotóst.

Az interneten kezdtem el keresgélni kreatív kismama fotózás kulcsszóval, és szerencsére sikerült is rátalálnom Szoboszlai Kriszti weboldalára. Az oldalán nagyon sok referencia munkát láthattam kismama fotózás témában is. Miután ezeket láttam nem is volt kérdés, hogy vele szeretnék együtt dolgozni.

A munkái nagyon igényesek, egyediek, szépek és magával ragadók. Szerintem nem is bukkanhattam volna rá nála jobb fotósra ebben a helyzetben. A képei alapján azt láttam, hogy nagyon jó ötletei vannak, nyitott az új kompozíciókra és nem zárkózik el egy-egy vadabb ötlettől sem. Nekem pedig pont egy ilyen emberre volt szükségem.

Nagyon szeretem az olyan egyedi képeket, amikről egyből meg lehet mondani, hogy ki készítette. Szoboszlai Kriszti képei pedig pont ilyenek.

Azonban nemcsak kismama fotózást szokott vállalni. Ha Te épp esküvői vagy jegyes fotózásra keresel egy olyan fotóst, aki nagyszerűen megörökíti a pillanatokat, akkor is a legjobb helyen jársz. De amennyiben portré, családi, művészi, glamour, fine art vagy élményfotózást szeretnél, akkor se habozz, keresd őt bizalommal!

A weboldalon nagyon sok referencia képet meg lehet nézni. Az összes fotózási fajtáról találsz részletes leírást, illetve a korábban készült képeket is megnézheted. Ha ezek alapján szimpatikus, akkor mindenképp érdemes lehet felkeresni őt. Első körben egyébként is a koncepciót beszélitek át. Ezért, ha ott nem egyezik az elképzelésetek, akkor még mindig dönthetsz úgy, hogy más fotóst választasz.

A fotózás pontos menetéről részletesen tájékozódhatsz a weboldalon. Ebből a leírásból megtudhatod, hogy a fotózást megelőzően mikre figyelj: a fotózás előtt érdemes hajat mosni vagy fodrászhoz elmenni. Érdemes lehet profi sminkest választani a sminked elkészítéséhez. A képeket nagyon jól fel tudják dobni ezek az apróságnak tűnő dolgok, ezért megéri rájuk időt szakítani.

Még a fotózást megelőzően közösen egyeztettek, hogy milyen ruhákkal és kiegészítőkkel készülj a fotózásra illetve, hogy szabadtéri vagy stúdió fotózást szeretnél inkább. Ebből a leírásból tudhatjuk meg azt is, hogy általában 3-4 hetet szokott igénybe venni a képeknek a teljes elkészülése. Hiszen először a nyers fotókból tudsz válogatni, majd ezeken elvégzi az utómunkát, és digitálisan elküldi a számodra.

Élményt szeretnél ajándékozni valamelyik szerettednek? Akkor az ajándékutalvány nagyszerű választás lehet. Szoboszlai Krisztivel szerintem minden fotózás egy nagyszerű élmény, ezért mindenkinek érdemes lehet kipróbálnia ezt. Az ajándékutalvány digitálisan és postai úton is kérheted, ahogy neked kényelmesebb. Az ajándékutalvány esetében is választhatsz a fotózási csomagok közül: alap, exkluzív, VIP, MIX csomag.

Arról, hogy pontosan mit tartalmaznak ezek a csomagok, az oldalon tudsz részletesen tájékozódni.

Szükséged lenne egy olyan fotósra, aki szívvel és lélekkel készíti a képeit? Akkor ne keresgélj tovább, mert megtaláltad a Te embered! Szoboszlai Kriszti pontosan így dolgozik. Vedd fel vele a kapcsolatot és beszéljétek meg az elképzeléseidet!