Csőtörés miatt hagytam abba a filmezést

Imádom a filmeket: szerintem az otthoni mozizás remek módja annak, hogy kicsit takarékra tegyük az agyunkat és kiszakadjunk a hétköznapokból. Kedvenc filmtípusom nincs igazság szerint, kedvenc rendezőm vagy színészem sincs, bármire vevő vagyok műfajtól függetlenül.

Ha kicsit el akarom magam engedni, akkor a program a következő: csinálok egy finom kis sós popcornt, szerzek egy finom üdítőt, besötítem a szobát és kapcsolok egy jó kis filmet.
A legutóbbi ilyen mozizós délutánomon azonban váratlan dolog történt: egy rendkívül izgalmas résznél egy csengetés szakította meg a filmet.
Az alsó szomszéd jött fel hozzám, és közölte, hogy bajt észlelt, amikor hazaért: meglátta, hogy be van ázva a fürdőben a plafon. Sajnos rögtön tudtam, ez csak egyet jelenthet: csőtörés van, méghozzá vaalószínűleg nálam, a fürdőben.

Azonnal tudtam, hogy ezzel gyorsan kezdeni kell valamit, és kicsit be is pánikoltam, hogy ki fog vajon kijönni hozzám szombat este 8-kor? Mivel sosem hívtam még vízszerelőt, a Google-t hívtam segítségül, ahol ráakadtam a https://topvizgazfutesszerelo.hu/vizszerelo oldalára.

Ezen a weboldalon profi víz-, gáz- és fűtésszerelő szakembereket lehet elérni, akikhez gyakorlatilag bármilyen problémával fordulhatunk a legapróbb teendőktől kezdve egészen az ilyen komoly csőtörésekig.

Gondoltam, hogy nem habozok, tárcsáztam a számot: fel is vették a telefont rögtön. Megnyugtattak, hogy ez gyakoribb probléma, mint hinném – főleg a régi építésű házaknál -, így pontosan tudják, mi a teendő.
Mivel látták, hogy ez olyan gond, ami nem tűr halasztást, így biztosítottak róla, hogy jönnek hamarosan.

Nem kellett sokat várnom, újra csengettek, ám ezúttal a https://topvizgazfutesszerelo.hu/vizszerelo oldalról “rendelt” vízszerelők.

Sajnos valóban súlyos volt a gond, bontani kellett a fürdőszobában a burkolatot. Nem örültem a helyzetnek, de tisztában voltam vele, hogy ezt nem lehet másképpen megoldani, és ez a legjobb megoldás, amit csak tehetünk.

A szerelők nagyon profik voltak, célirányosan és a lehető legrövidebb idő alatt megoldották a gondot. Természetesen a javítási munkálatokra külön embert kellett szereznem – hiszen sajnos csempézni nem tudtak -, de így is maximálisan elégedett voltam.

Ami még nagyon jól jött, hogy a számlát direkt úgy állították ki, hogy azt biztosan elfogadja a biztosító. Ennek nagyon örültem, ugyanis jártam már úgy, hogy nem tudtam bejelenteni a kárt, mert nem megfelelő számlát adtak.
Itt ezzel nem volt baj, elsőre elfogadták a biztosítós szakemberek, és hamar ki is fizették az összeget, ami a kárenyhítésre szolgált.

Hát, ha őszinte akarok lenni, nem ez a legjobb filmezős élményem, de szerencsére végül jól zárult. Azóta minden lehetséges dolgot a https://topvizgazfutesszerelo.hu/vizszerelo oldalon elérhető szakemberekre bízok, és másoknak is jó szívvel ajánlom őket, hiszen nagyon megbízható módon, korrekten végzik a munkájukat.

Ha még nem lenne bevált vízszerelőd, akkor ajánlom Neked is, hogy írd fel a következő webcímet: https://topvizgazfutesszerelo.hu/vizszerelo! Itt garantáltan jó szolgáltatást fogsz kapni, ha szükséged lenne rá, és Budapest egész területén elélrhetőek, sőt, még Pest megye legtöbb részén is.
Sőt, mindezeken felül még a gáz- és fűtésszerelőikre is számíthatsz, már leteszteltem ezt is. Mivel szeretném elkerülni az ilyen váratlan helyzeteket, a fűtést és a gázkazánt évente ellenőrzitetem velük, és mindig megjavítják, ha valamit szükséges.

Hála Istennek, mióta ismerem az említett weboldalt, azóta nem volt részem ilyen “kalandban”, mint amit a bejegyzésem elején említettem. Azóta gondtalanul élvezhetem a pihenős, filmezős estéket, és biztos lehetek benne, hogy nem fogja megszakítani ezt a szomszéd azzal, hogy jelezze, hogy csőtörés van nálam.