A Wall Street farkasa is megirigyelné a székhelyszolgáltatást

Filmnézés közben szóba került a barátnőm új vállalkozása

Nemrég a barátnőimmel filmes estét tartottunk, jól elszórakoztattuk magunkat ezen a programon. Szoktunk néha ilyesmit betervezni, és ilyenkor bizony minden előkerül a palettáról a francia romantikus filmektől elkezdve a Tim Burton féle horror sztorikon át az akciófilmekig. Persze néhány nagy klasszikust is szívesen megnézünk – és ilyenkor mindig zsebkendővel a kezünkben hüppögünk meghatódva a történet szereplőinek sorsát követve. Meg hát azért ilyenkor csak kitárgyaljuk az élet nagy dolgait is egy jó adag pattogatott kukoricával és kólával a kezünkben, ahogyan az lenni szokott. Legutóbb például a Wall Street farkasa című filmet néztük, amikor szóba került, hogy egyikőnk éppen székhelyszolgáltatást vett igénybe Budapesten.

A székhelyszolgáltatás Budapest csomag a Gross Office Kft. által felajánlott nagyszerű lehetőség vállalkozások számára. Persze a fogalommal egészen addig én sem voltam tisztában, amíg a barátnőm el nem magyarázta azt a csapatnak. A székhelyszolgáltatás ugyanis akkor megfontolandó, ha az ember nem tud vagy nem szeretne fenntartani például egy irodát, ha a vállalkozását be szeretné jelenteni ahhoz, hogy elkezdhesse a működését. Persze sokan lakóhelyre jelentik be a székhelyet. Közülük azonban nagyon sokan nem tudják, hogy ilyenkor építményadót is meg kell fizetniük, ezért adott esetben akár érdemes lehet elgondolkodni a székhelyszolgáltatáson is. A Gross Office Kft. székhelyszolgáltatás Budapest csomagja két budapesti lokáción is elérhetővé tette a szolgáltatást, így tetszés szerint akár egy budai vagy akár egy pesti címre is bejelenthetjük a vállalkozásunkat a Gross Office Kft-n keresztül.

székhelyszolgáltatás budapest
Székhelyszolgáltatás Budapesten? A Gross Office Kft. segítségével gyorsan és hatékonyan megvalósítható!

Székhelyszolgáltatás Budapesten jó áron, gyorsan, és egyszerűen

De mivel is jár tulajdonképpen a székhelyszolgáltatás? Nos, első sorban azzal, hogy a szolgáltató ilyenkor a megjelölt címen kihelyezi az adott vállalkozás cégtábláját. Ha ne adj’ isten szükség van rá, a Gross Office Kft. a székhelyszolgáltatás keretén belül azt is vállalja, hogy fogadja a hatóságokat, sőt, ha hatósági kényszerintézkedésre kerülne a sor, azt is eltűrik. Hivatalos megbeszélésekhez, tárgyalásokhoz pedig alkalomadtán tárgyalótermet is kérhetünk a helyszínen. Ezen felül minden oda érkező postát fogadnak. Egy hónapon belül pedig az összegyűlt leveleket továbbítják is az általunk megadott levelezési címre. Addig is, hogy ne maradjunk információ nélkül, az összegyűlt a beérkező leveleket villámgyorsan beszkennelik, és e-mailben is megküldik a részünkre. Mindezt 24 órán belül intézik! Sőt! A beszkennelt leveleket meghatározott ideig elektronikusan archiválják is. Így szükség esetén később is a levelek digitálisan elérhetők, ha elkeveredne az eredeti. Mindez a szolgáltatás pedig többletköltség nélkül áll a rendelkezésünkre, ugyanis minden benne foglaltatik a kifizetett székhelydíjban.

A Gross Office Kft. 11 éves múltra tekint vissza. Így megfelelő és megbízható tapasztalattal rendelkezik ahhoz, egy vállalkozást ebből a szempontból menedzselni tudjon a székhelyszolgáltatás révén. Mindent az éppen aktuális jogszabályi környezetnek megfelelve bonyolítanak le. Így attól sem kell tartanunk, hogy esetleg valami megbújik a háttérben, amiről nincs tudomásunk. Ráadásul a csomag is kedvező áron hozzáférhető, 29.900 Ft + áfa díj ellenében vehetjük igénybe a szolgáltatást 6 hónapra. Ha azonban most kötünk szerződést a budapesti székhelyszolgáltatásra, akkor egy hónapot ajándékba adhatnak nekünk! A szerződéskötést követően pedig tulajdonképpen egy órán belül el is indul az online ügyintézés, amelyhez igény esetén ügyvédet is tudnak biztosítani. Ha esetleg felkeltette az érdeklődéseteket a lehetőség, a honlapjukon érdemes tájékozódni a további információk kapcsán. Telefonon is szívesen válaszolnak a kérdésekre, de az oldalon keresztül akár üzenet formájában is tudtok kommunikálni a céggel.