A mozinak köszönhetően kaptam kedvet a bio ételek fogyasztásához

Ma már a konyhám, sőt az életem legtöbb területére azt tudom mondani, hogy nagyrészt bio, környezettudatos és energiatakarékos. Törekszem arra, hogy óvjam a környezetet vigyázzak a testemre, a legfőbb otthonomra és olyan termékeket fogyasszak, amivel kívül, belül csak jót adok magamnak és a természetnek.

Ez az egész bio életmód onnan ered, hogy barátnőmmel, anno az egyetemen sokat jártunk moziba. Egyszer egy olyan filmet néztünk meg, ami egy természet és dokumentumfilm volt a környezettudatosság témájában és ismertető is volt benne a bio világgal kapcsolatban. Ott nagyon magával ragadott ennek a gondolata és szépen fokozatosan lecseréltem a háztartásban amit csak lehetett. Ebben persze nagy segítségemre volt a BioCity.hu a kedvenc online bioboltom.

A BioCity.hu egy olyan vállalkozás, amely igyekszik minden bio terméket egy helyre csoportosítani, hogy az emberek életét könnyítse meg. Ez szerintem teljes mértékben sikerült nekik, ugyanis minden létező termék, amit valaha kerestem azt itt találtam meg, ráadásul a lehető legkedvezőbb áron. A cég már 10 éve van a piacon, és nagyon sikeresen veszi fel a ritmust a piaci változásokkal, a folyamatosan bővülő vásárlói igényekkel és a változó étkezési és életviteli trendekkel. Imádom, hogy legyek bárhol is az országban, a cég kiszállítja a megrendelt termékeket és még pénz visszafizetési garanciát is vállal, ha nem lenne a vásárló kellőképpen megelégedve a vásárolt termékekkel. A fizetés pedig teljes mértékben biztonságos, ami azt jelenti, hogy minden fizetést titkosít a rendszerük, így az adatok biztonságban vannak a felhőben. A vásárlók pedig maximálisan meg vannak elégedve a céggel, 5/5-re értékelte mindenki, aki úgy gondolta meg szeretné osztani a véleményét másokkal.

A BioCity.hu oldalon rengeteg különféle termék kapható, nem csupán élelmiszerek. Mivel kiválóan vannak kategorizálva, így hamar meg lehet találni amit keres az ember. Plusz lehet szűrni is és konkrétan rákeresni egy termékre, ha az ember pontosan tudja mit szeretne. Lehet kapni reform élelmiszereket. Nekem ez volt az első, amire hamar rászoktam és ma már nem tudom elképzelni az életem ezek a termékek nélkül. Lehet kapni diabetikus, gluténmentes, paleo, vegán termékeke, de vannak cukrok, édesítők, lisztek, őrlemények, növényi olajok, zsírok, rizsek, gabonafélék, rengeteg féle fűszer, tészták, növényi tejek, pékáruk, szirupok, öntetek, speciális gyümölcslevek, rágcsálnivalók, teák ételporok és még sokáig lehetne sorolni, mert szinte minden megtalálható itt. Az is remek, hogy rengeteg különféle márka termékei vannak a webáruházban, így ha valaki a márka alapján dönt, itt az is lehetséges. Plusz valóban ez az az webshop, ahol minden gyártó terméke megtalálható egy helyen.

Lehet még étrend kiegészítőket is kapni, különféle vitaminokat, tápanyagokat és remek keresési segítség, hogy kifejezetten a betegségre is lehet célzottan megoldást találni, például lehet azt az opciót választani a keresőben, hogy az allergiára keres az ember termékeket. Ezeken kívül még vannak drogéria termékeke is, hiszen a bőr, haj, köröm és minden külsődleges célra használt termék lehet bio. Valamint vannak háztartási termékek, mint a mosószer vagy az öblítő, amiből szintén lehet olyat választani, amivel óvjuk a környezetet.