A hollywoodi filmek szereplőinek nem kell megküzdeni a hőséggel

Az álmodozásból így lett valóság

Filmkedvelő révén elég sok filmet láttam már. Lehet régi, lehet új, lehet akció vagy vígjáték, nekem mindegy. Ha megfog valamivel a sztorija, akkor ezek mind nem számítanak. A hely sem számít. Szívesen járok moziba, de ugyanilyen lelkesedéssel nézek végig egy filmet a kanapén fekve is. Mondjuk manapság szívesebben vagyok a moziban, mint a kanapémon. A 4. emeleti lakásunkban ugyanis olyan nagy a hőség, hogy akár szaunázni is lehetne, szóval most már nemcsak a filmek, hanem a klíma miatt is járok a moziba.

Érdekes módon, azóta feltűnt az is, hogy a levetített filmekben is így vagy úgy, de sokszor kerül elő a klíma. A szereplők kocsikázása során, az irodában, ahol dolgoznak vagy néhány gazdagabb karakter esetén a házukban. Nekik nem kell ilyen problémákkal megküzdeni, mint a hőség. Néha én is szívesen lennék az egyik hollywoodi film karaktere, ahol a klimatizált házamban töltöm a nyarat, és klimatizált irodában dolgozom. Ezek korábban csak álmok voltak, de egy kis segítséggel valóság lett belőle.

A KlimaGlobal.eu-t olvasgatva legalábbis egyre nagyobb kedvet kaptam hozzá, hogy egyet beszereltessek. Az elején még csak a nézelődés és válogatás fázisában voltam. Semmi komoly elképzelésem, tervem nem volt még. Éppen ezért jó, hogy náluk találtam egy hosszabb leírást a klímákról, a működésükről, részeikről, típusaikról és a működtetés költségeiről, mert így már valamilyen konkrétabb elképzeléssel vehettem fel a kapcsolatot a KlimaGlobal.eu csapatával. A honlapon található ajánlatkérő űrlap segítségével felvettem velük a kapcsolatot. Rövidesen felhívtak telefonon, ahol további kérdésekkel bombázhattam őket. Végül minden szempontot mérlegelve és átbeszélve, egy mobilklíma mellett tettem le a voksomat.

Azóta már ez a készülék is szerves része a mindennapjaimnak, köztük az esti filmezéseknek is. A https://klimaglobal.eu-nak köszönhetően, az álomból végül tényleg valóság lett. Ezek után én is úgy érezhetem magam, mint a filmek szereplői. Gond nélkül viselem a kinti meleget, hiszen a film közben már csak egy valami lehet meleg, a kinti hőmérséklet és a popcornom.