A francia filmek találkozása a Tesco üzletlánccal

Nem tudok ellenállni a romantikus filmeknek

Ha romantikus filmekről van szó, akkor én bizony megállíthatatlan vagyok. Bármennyi romantikus filmet meg tudnék nézni. Ha pedig maratont tart valaki a baráti társaságból, tuti, hogy én vagyok az egyik első résztvevő, aki bejelentkezik. Az Ötven első randit már vagy ezerszer láttam, de minden alkalommal ugyanúgy meg tud lepni (mint a csajszit a filmben, akinek minden egyes nap el kell magyarázni, hogy mi történt vele az életében addig). De ha igazán romantikus filmekre vágyom, akkor francia mozit választok. Egyébként is nagyon szeretek belenézni a nemzetközi kínálatba is, így igyekszem nyitott szemmel járni a külföldi alkotások iránt is. Lelkes látogatója vagyok így a különböző filmnapoknak is. De ha romantikus filmekről beszélünk, akkor én a franciára esküszöm.

Legutoljára egy kissé retro hangulatú francia filmet néztünk meg egy kisebb baráti társasággal. A filmben szereplő francia pár naiv, duruzsoló francia párbeszédük közben leparkolt egy közeli, francia bevásárlóközpont előtt. Erről persze nálam azonnal beindultak az asszociációk, úristen, hiszen mennyi mindent nem vettem még a hétvégére! Mikor vége lett a filmnek, óriási bocsánat kérésekkel el is szakadtam a baráti társaságtól, hogy még gyorsan elintézhessem a bevásárlást. Hazaérve vettem észre, hogy az egyikőjük rám írt Messengeren, hogy legközelebbre tud egy jobb tippet a bevásárláshoz, ha el akarnám kezdeni kicsit tudatosabban megtervezni a dolgaimat. Hát igen, lehet hogy itt lenne az ideje kevésbé ad-hoc módon intézni mindezt, gondoltam magamban, így hát gyorsan rá is néztem a linkre, amit kaptam. mit ne mondjak, eléggé meglepődtem a tartalmán.

Tesco akciós újságot lapoztam fel az interneten

A link amit kaptam, gyakorlatilag nem volt más, mint egy online Tesco akciós újság, még sosem láttam ilyesmit! Szép sorban fel volt töltve minden heti Tesco akció. Így gyakorlatilag egy helyen át tudtam bogarászni az összes vonatkozó akciót a Tesco-ban, sőt! Még a termékekre magukra is rá tudtam keresni, ha valami különösen érdekelt. Az akciós termékeket ugyanis külön is listázza az oldal. Látom, mi volt az eredeti áruk és mennyibe kerülnek akciósan. A különösen kedvező termékek esetében még az akció százalékát is látom a termék képe feletti kis sarokban! De hogy még jobbat mondjak, ha akarom, gyakorlatilag ki sem kell mozdulnom egyetlen Tesco üzletbe sem a bevásárláshoz! Az akciós termékekre kattintva ugyanis az oldal automatikusan átvisz a Tesco saját oldalára, ahol néhány kattintással be is fejezhetem a vásárlást és online meg is rendelhetem a termékeket!

Úgy megörültem ennek a linknek, hogy nem győztem megköszönni az ismerősömnek, hogy megosztotta velem az információt. Így tényleg jóval tudatosabban meg tudom majd tervezni a bevásárlásaimat, és a zsebemben is sokkal több forint maradhat a vásárlás végén. Ráadásul ki sem kell mozdulnom a vásárlás alkalmával, hiszen az oldal automatikusan átirányít a Tesco saját webshopjára, ahol pikk-pakk elintézhetek mindent! Így aztán az a kósza gondolatom támadt, hogy legközelebb akár nálam is összegyűlhetünk, és még filmezhetünk is. Filmezés közben pillanatok alatt el tudom intézni a vásárlást, vagy éppen fogadni tudom a Tesco-s futárt. Vagy ha nem Netflixen nézünk filmet, hanem csak úgy TV-zünk a párommal kettesben, akár még a reklám alatt is meg tudom csinálni mindezt.

Egyúttal a kuponleső fanatikusoknak jelezném, hogy az oldalon az összes korábbi Tesco akció is megtalálható az archívumban. Így meg tudjátok nézni, mi volt akciós az előző héten, illetve az e heti kínálat alapján arra is lehet számítani, hogy a következő héten más termékeket fognak leárazni. Így ha konkrétan arra vártok, hogy egy már régen kinézett terméket leárazzanak, nos, akkor mindez indikátor lehet a számotokra. Én viszont most elköszönök, mert kezdődik az egyik kedvenc francia filmsorozatom! Au revoir, á bientot!