A fájdalmas bölcsességfog gyulladás, és a megoldás

Furcsa dolgokat produkálhat az élet, különösen, ha a testünkről van szó. Én személy szerint abból a szempontból vagyok különleges, hogy nincsenek bölcsességfogaim, soha nem is voltak. Állítólag ez az evolúció következő lépcsőfoka már. Ellenben a páromnak mindegyik megvan, és szív is velük rengeteget. Legutóbb éppen filmet néztünk este otthon, mikor egyszer csak felszisszent, és az arcához kapott. Vagyunk már együtt annyi ideje, hogy tudjam: ez semmi jót nem jelent. Kiderült, hogy valószínűleg megint az egyik emlegetett foga rakoncátlankodik, és az ő esetében ha nem kap gyors és szakszerű segítséget, akkor rettenetes kínoknak kéz elébe. Szóval riadókészültségbe léptem, és elkezdtem a bölcsességfog gyulladás témájában kutatni, és egy olyan fogorvost keresni, ahol gyorsan, szakszerűen és megfizethető áron el tudják látni. Így akadtam rá végül a fogorvosbudapest.info oldalra is.

Ez egy olyan budapesti magánklinika, ahol a szakértelem és az emberséges bánásmód kéz-a-kézben járnak, és ahol a beavatkozások, kezelések árai is meglepően kedvezőek. Ellentétben sok másik rendelővel, ahol egy pár mondatot weboldal fogadott csak, és ahol a doki nevén, telefonszámán és rendelési idején kívül nemigen találni semmit, a fogorvosbudapest.info egy kifejezetten informatív és barátságos oldal, rengeteg szaktudással és odafigyeléssel.

Végül úgy döntöttünk, hogy ennél senki sem lehet meggyőzőbb, és náluk foglaltunk időpontot. A vizsgálat után kiderült, hogy valóban bölcsességfog gyulladás, ami még nem feltétlenül jelent húzást is, azonban most sajnos erre volt szükség. Nem sokkal későbbre kapott a párom időpontot, addig pedig igyekeztünk valahogy fájdalomcsillapítással kihúzni. De szerencsére minden jól ment, és a fogorvos mindenféle komplikáció nélkül el tudta végezni a szükséges kezelést. A duzzanat hamarosan le is ment, mi pedig ismét békésen, fájdalommentesen élvezhettük tovább az együtt töltött időt.